Releases

Release Dato: 29. december 2018
Pris: 2.300 DKK
Produktkode: EF2829

Kanye West har gennem flere måneder teaset en efterfølger til hans populære Yeezy Boost 700-silhuet, og nu har den endelig fået en officiel release-dato. ”Static” udgaven af adidas Yeezy Boost 700 V2 udkommer d. 29. december og runder således 2018 af for adidas med manér. Få alle detaljerne her.

Med et hav af Yeezy Boost 350 V2-udgivelser i form af både restocks og nye colorways, samt nogle noget ensartede Yeezy 500-udgivelser, har de været stor efterspørgsel på noget nyt fra Kanye West og adidas på det seneste. Det ønske bliver nu opfyldt – Yeezy-familien får nemlig endnu et officielt medlem, når Yeezy Boost 700 V2 udkommer d. 29.

Skoen er en efterfølger til den populære ”Wave Runner”, der ellers kun er nået at udkomme i to forskellige versioner – originalen og ”Mauve” (som stadig kan købes visse steder). V2-udgaven har samme bastante sål, men er udstyret med en ny, raffineret overdel.

Overdelen fortsætter i det retro-æstetiske univers med flere lag og paneler, som igen er med til at understøtte det ’chunky’ look, som er så populært lige nu (og som Yeezy 700 var med til at starte).

Som en kontrast til det højtråbende design er Yeezy Boost 700 V2 klædt i en nedtonet ”Static”-farvekombination af hvid og grå med en sort ydersål. Dette er imidlertid krydret med 3M, der reflekterer i mødet med lys i mørke.

”Static”-farbekombinationen med hvid, grå og 3M er også at finde på en anden nye Yeezy-sneaker, nemlig Yeezy Boost 350 V2, der også udkommer her i december – læs mere om den her.

Yeezy Boost 700 V2 ”Static” udkommer i begrænset antal hos udvalgte forhandlere d. 29. december. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE – ONLINE RELEASE

OPDATERES LØBENDE MED FORHANDLERE OG DIREKTE LINKS


SOLEBOX
Tidspunkt: 08:00

Gå til Solebox


INSTORE RELEASE

 – BUTIKKER HVOR SKOENE KUN KAN KØBES INSTORE –


WOOD WOOD
Tidspunkt: Når butikken åbner

Gå til Wood Wood


ADIDAS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til adidas


RAFFLES – ONLINE

 – RAFFLES MED LEVERING –

RAFFLES – INSTORE PICK UP

– RAFFLES MED INSTORE PICK UP –


SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her


UEBERVART
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her


YME UNIVERSE
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her


RAFFLES – INSTAGRAM

OPDATERES LØBENDE MED FORHANDLERE OG RAFFLES
[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.