Releases

Release Dato: 5. marts 2022
Pris: 2.300 DKK
Produktkode: EF2829
Brand: adidas/Yeezy
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

UPDATE – 1. MARTS 2022: adidas Yeezy Boost 700 V2 “Static“ restocker den 5. marts 2022.

Kanye West har gennem flere måneder teaset en efterfølger til hans populære Yeezy Boost 700-silhuet, og nu har den endelig fået en officiel release-dato. ”Static” udgaven af adidas Yeezy Boost 700 V2 udkommer d. 29. december og runder således 2018 af for adidas med manér. Få alle detaljerne her.

Med et hav af Yeezy Boost 350 V2-udgivelser i form af både restocks og nye colorways, samt nogle noget ensartede Yeezy 500-udgivelser, har de været stor efterspørgsel på noget nyt fra Kanye West og adidas på det seneste. Det ønske bliver nu opfyldt – Yeezy-familien får nemlig endnu et officielt medlem, når Yeezy Boost 700 V2 udkommer d. 29.

Skoen er en efterfølger til den populære ”Wave Runner”, der ellers kun er nået at udkomme i to forskellige versioner – originalen og ”Mauve” (som stadig kan købes visse steder). V2-udgaven har samme bastante sål, men er udstyret med en ny, raffineret overdel.

Overdelen fortsætter i det retro-æstetiske univers med flere lag og paneler, som igen er med til at understøtte det ’chunky’ look, som er så populært lige nu (og som Yeezy 700 var med til at starte).

Som en kontrast til det højtråbende design er Yeezy Boost 700 V2 klædt i en nedtonet ”Static”-farvekombination af hvid og grå med en sort ydersål. Dette er imidlertid krydret med 3M, der reflekterer i mødet med lys i mørke.

”Static”-farbekombinationen med hvid, grå og 3M er også at finde på en anden nye Yeezy-sneaker, nemlig Yeezy Boost 350 V2, der også udkommer her i december – læs mere om den her.

Yeezy Boost 700 V2 ”Static” udkommer i begrænset antal hos udvalgte forhandlere d. 29. december. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: Raffle – 07:30

Gå til adidas

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Raffle

Gå til Endclothing

NAKED
Tidspunkt: Raffle

Gå til Naked


RESELLERS

Farfetch resell

FARFETCH

Gå til Farfetch

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.