Adidas / Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Efter udgivelsen af den karismatiske ”Geode” udgave, ser det ud til, at Kanye West og adidas er klar med en ny, mere stilren udgave af Yeezy Boost 700 V2 ved navn ”Vanta”.

Tidligere på året udtalte adidas’ danske CEO, Kasper Rørsted, at mærket har planer om at udgive mere end 20 nye Yeezys i år. Indtil videre har duoen droppet modeller så som Yeezy 700 ”Inertia”, ”Salt” og Yeezy Boost 350 ”True Form”, og i april måned venter efter sigende en ny ”Analog” version af Yeezy Boost 700.

Nu er endnu en Yeezy-nyhed imidlertid dukket op. Denne gang er der tale om en sort version af Yeezy Boost 700 V2, som Kanye selv blev spottet i tilbage i december.

Den mørkeste version til dato

Den nye udgave har, ifølge vores alle sammens @theyeezymafia, navnet ”Vanta”, hvilket hentyder til ”Vantablack” – et særligt materiale, der er kendt for at have den mørkest farve, man kender til.

Selvom farverne på Yeezys har det med at snyde på billederne, tyder meget således på, at vi kan forvente os en næsten fuldstændig kulsort udgave af Yeezy Boost 700 V2 – ikke dårligt.

Release information

Ifølge @theyeezymafia adskiller den nye udgave sig i øvrigt fra de to foregående ved at have skiftet læder-panelerne ud med ruskind for et mere sofistikeret udtryk. Om dette kommer til at påvirke prisen må tiden vise.

På nuværede tidspunkt ved vi ikke, hvornår Yeezy Boost 700 V2 ”Vanta”, men forventer at se den rammer hylderne i løbet af foråret eller sommeren. Hold øje med vores Release Kalender, hvor du også kan finde flere sneaker-nyheder.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.