Yeezy
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Mail

Den voluminøse Yeezy 700 udkommer i nye colorways til foråret, heriblandt denne elegante ”Salt”-udgave.

SEASON 8

Trods stærke rygter om en V2-model, så holder adidas og Kanye West også fat i den originale Yeezy Boost 700 i det nye år. 700’eren er en af Kanyes mest populære silhuetter hos the brand with the 3 stripes, og den markante sneaker ser ud til at release i en mere stilren colorway i 2019, som kan passe ind i enhver garderobe. Overdelen består af læder, ruskind og mesh-dele, mens sålen indeholder adidas’ patenterede Boost-teknologi, der sikrer komfort og stødabsorbering i topklasse.

Colorway

Den afdæmpede, nærmest creme-farvede ”Salt”-colorway er ikke helt ny for Yeezy-linjen, og senest udkom den unikke Yeezy 500 også i en ”Salt”-udgave, der blev udsolgt på ingen tid. Den nye adidas Yeezy Boost 700 “Salt“ udkommer efter sigende til foråret 2019, og så snart vi kender releasedatoen, vil den være at finde i vores brugervenlige Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der releaser i den nærmeste fremtid.

Download vores nye sneaker-app

Du kan lige nu downloade vores nye sneaker-app, All Pairs, på App Store. All Pairs hjælper dig med kommende releases, restocks og udsalg. Følg derudover All Pairs på Instagram og Facebook, hvis du vil følge med i appens udvikling.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.