Adidas / Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Se detaljerede billeder af det nyeste skud på Yeezy-stammen.

Adidas og Kanye West fortsætter deres adi Yeezy-eventyr og er klar med en opdatering af deres eftertragtede Yeezy Boost 700. Takket være HYPEBEAST giver vi dig her et nærmere kig på modellen, der forventes at udkomme i slutningen af december/starten af januar.

Travl model

Yeezy Boost 700 fik sit første officielle release på dansk jord i september måned i form af den originale ”Wave Runner” colorway efter at have været efterspurgt i flere måneder. Kort efter dukkede en ny udgave op, ”Mauve” der forventes at udkomme inden længe, og allerede nu ser det ud til, at Kanye har valgt at opdatere silhuetten.

Nyt design

Yeezy Boost 700 V2 har samme sål og overordnede silhuet som sin forgænger, men er blevet udstyret med en ny og moderniseret overdel. Den er stadig konstrueret af både læder, ruskind og mesh, men mens Yeezy Boost 700 havde maskerede 3M-striber på siden, der kun ses under belysning, har Yeezy Boost 700 V2 i stedet tydelige, horisontale striber, der giver et mere strømlinet look. Samtidig er mesh-materialet anderledes.

Kendt colorway

Indledningsvist ser det ud til, at Yeezy Boost 700 V2 udkommer i en såkaldt ”Static” colorway – en nedtonet farvekombination af hvide, sølv og grålige nuancer, der også forventes at udkomme på Yeezy Boost 350 V2 til december. Farverne sikrer et mere elegant og nutidigt udtryk end den mere retro-inspirerede ”Wave Runner”.

Release-info

Adidas og Kanye West har endnu ikke udmeldt officiel release-info om Yeezy Boost 700 V2 ”Static”, men som sagt forventes den at udkomme sidst på året eller i start 2019. Hold øje med vores Release Kalender for opdateringer, og husk at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram for flere nyheder, rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER

Billeder: HYPEBEAST/EDDIE LEE

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.