Adidas / Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Tidligere på sommeren løftede Kim Kardashian sløret for en ny helt ny udgave af Yeezy Boost 350 V2-modellen – ifølge Yeezy Mafia udkommer den til december. Hør nærmere her.

Til dags dato er Yeezy Boost 350 V2 i alt udkommet i tolv forskellige udgaver, men det betyder ikke, at adidas og Kanye har nogen som helst planer om at udfase den populære model. Tværtimod ser det derimod ud til, at 350 V2 kommer til at se dagens lys i en håndfuld nye udgaver – blandt andet i dette ”Static” design med en gennemsigtig stribe, et nyt Primeknit-mønster og flere 3M-detaljer. Ifølge Yeezy Mafia udkommer ”Static” til december.

Flere udgaver på vej

Inden da mener rygtetroldmændene fra Yeezy Mafia desuden, at 350 V2 udkommer i den nye ”Sesame” colorway til oktober og bliver genudgivet i både ”Cream”, ”Zebra” og ”Semi Frozen Yellow” i henholdsvis september og oktober. Om alt det bliver en realitet, må tiden vise.

Helt ny version

Mere sikkert er det, at Kanye West desuden har planer om at udgive en splinterny 350-model, 350 V3 til næste år sammen med en række andre nye Yeezy – læs mere om dem her.

Release

Som sagt skulle den nye Yeezy Boost 350 V2 ”Static” udkomme til december. Indtil da kan du smutte forbi vores Release Kalender for mere aktuelle sneaker-nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med flere rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

SHOP ADIDAS SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.