Adidas / Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Kanye West og adidas har minimum otte nye Yeezy-designs på vej plus en håndfuld restocks og nye colorways – få det fulde overblik her.

Der er visse fordele ved, at Kanye West er tilbage på Twitter. Én af dem er, at vi nu pludselig har en direkte kilde til den nyest info om kommende Yeezy sneaker-releases. Indtil videre har kunstneren/designeren både leaket billeder af samples på nye modeller, fortalt om hans tanker bag dem, og forleden delte han sågar en grov skitse af, hvilke modeller vi kan forvente at se i 2019. I den forbindelse har vi sammenholdt tegningen med tidligere leaks og givet dig et komplet overblik over, hvilke nye Yeezys du kan forvente at se udkomme næste år.

Yeezy 700 V3

Selvom den originale Yeezy 700 Wave Runner – der er én af de mest eftertragtede sneakers lige nu – endnu ikke har fået et officielt release i Europa, så har Kanye West både en version 2 og 3 på vej. Hvordan version 3 ser ud, vides ikke endnu.

Yeezy 451

Yeezy 451 kan muligvis gå hen og blive én af Kanye Wests mest spektakulære sneaker-designs – i hvert fald hvis man skal tro hans tidlige samples. Skoen har en unik, voluminøs sål, der omfavner en slank knit-overdel og er ulig noget, vi nogensinde har set før.

Yeezy 500 V2

Også Yeezy 500, der pt. eksisterer i tre forskellige colorways, udkommer i en opdateret version. Hvordan den kommer til at se ud, vides ikke, men vi håber på at se nye, mere eksperimenterende colorways på den nye model.

Yeezy Basketball-sneaker

Noget vi har ventet på, siden Kanye West skrev kontrakt med adidas, er en basketball-sneaker, og den ser langt om længe ud til at blive en realitet næste år. Skoen er blevet teaset et par gange og ser ud til at have paralleller til den førnævnte Wave Runner, men i en mere sporty og høj udgave.

Yeezy 350 V3

Kanye West og adidas’ uden tvivl mest succesfulde model, 350 ser også ud til at udkomme i en ny, opdateret version. Efter at 350 V2 er blevet udgivet i et hav af udgaver har Kanye ændret skoen en smule og udstyret den med en stribe af gennemsigtigt stof, og dermed rider den med på den trend af gennemsigtige sneaker, som især CDG x Nike Dunk High ”Clear”, Nike React Element 87 og Off-White x Converse Chuck Taylor har startet.

Yeezy 1050

En Yeezy der har været lang tid undervejs er 1050. Skoen – eller støvlen – har været undervejs siden præsentationen af Yeezy Season 3 i 2016, men Kanye West har endnu ikke været klar til at lancere den endelige udgave. Før nu.

Yeezy Terrex

Terrex er navnet på adidas’ serie af trail-sko, og tilsyneladende har Kanye planer om at inkorporere serien i hans egen Yeezy-linje. Ud fra hans egen skitse er der tale om en høj sneaker/støvle med en robust trail-sål.

Yeezy 700 V2

Foruden disse 2019-udgivelser, mener Kanye også at Yeezy 700 V2 udkommer i slutningen af året – blandt andet i denne bruge colorway og den mere rene ”Static” colorway (som, ifølge Yeezy Mafia, udkommer i december).

Nye colorways

Heldigvis behøver du formentlig ikke at vente helt til 2019, før der kommer nye Yeezys. Foruden disse helt nye silhuetter mener Yeezy Mafia nemlig, at både Yeezy Boost 700, Yeezy Boost 350 V2 og Yeezy 500 vender tilbage i gamle såvel som nye farver inden årets afslutning. Som du kan se på billedet er der tale om 700 Wave Runner og 350 V2 ”Cream” i september, 350 V2 ”Zebra”, ”Semi Frozen Yellow” og ”Sesame” i oktober, og 500 ”Salt” og 700 ”Mauve” i november.

Sådan holder du dig opdateret

Kanye West er kendt for at være en kræsen kunstner, der ændrer mening fra det ene øjeblik til det andet, og der er således ingen garanti for, at de planer han har nu for sit adidas Yeezy-brand er de samme om et halvt år. Derfor er der naturligvis ingen garanti for, at eller hvornår disse sko udkommer.

Hold øje med vores Release Kalender, og husk at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.