Adidas / Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Kanye Wests hadefarve ser ud til at have fundet vej til én af hans foretrukne modeller.

Et travlt år 2019 hos Yeezy fortsætter med afsløringen af to nye udgaver af Yeezy Boost 700. Mens den originale udgave af Wests specialdesignede runner er på vej i ”Teal Blue” gør den famøse ”Inertia”-colorway comeback på Yeezy Boost 700 V2. Det mener i hvert fald @theyeezymafia.

De to nye sko, der blev lækket tidligere på måneden, forventes at udkomme i løbet af efteråret, men en mere præcis release-dato er endnu ukendt.

Design

Yeezy Boost 700 ”Teal Blue” kombinerer en grå og gum-farvet sål, som minder om den, der sad på Yeezy Boost 700 V2 ”Tephra”, med en overdel i blålige og grå nuancer og med kontrasterende orange snørebånd.

Yeezy Boost 700 V2 ”Inertia” er derimod klædt i farver som den originale Yeezy Boost 700 ”Inertia”, der kombinerer lysegrå og –blå nuancer med kontraster i ”coral”, en cremefarvet ydersål og 3M-detaljer.

Kanye Wests hadefarve

Fælles for de to nye udgaver af Yeezy Boost 700 er den udprægede brug af blå – og det på trods af, at Kanye West engang udtalte til SHOWStudio, at han hader den farve.

Vi holder dig opdateret

Som sagt er en fast release-dato på de to nye Yeezy Boost 700 endnu ikke fastlagt, så hold med vores Release Kalender, og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret.

Mens du venter, kan du tjekke billederne af en anden ny udgave af Yeezy Boost 700, som er på vej: ”Magnet”.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.