Yeezy
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Kom helt tæt på næste udgivelse fra adidas og Kanye West.

Med sit originiale og trendsættende design er Yeezy 700 gået hen og blevet én af de mest populære og appellerende modeller fra adidas’ og Kanye Wests Yeezy-katalog. Foruden tre V2-lanceringer, er modellen til dato udkommet i hele fem forskellige udgaver – og der er flere på vej.

Tiltalende design

Én af dem er denne nye ”Magnet” colorway, der kombinerer brune nuancer med blå facetter og en kontrasterende orange. Sålen er holdt i samme design som den originale ”Wave Runner” udgave, mens overdelen fortsætter i Kanyes yndede farveunivers af jord- og sandtoner.

Kombinationen sikrer et enormt tiltalende og vellykket design, der allerede nu er begyndt at bygge hype online.

Ikke bekræftet

Adidas har endnu ikke givet lyd omkring den nye Yeezy Boost 700 ”Magnet”, og udgivelsen er således ikke bekræftet. Ifølge rygterne udkommer den ny model dog til september.

Vi holder dig opdateret

Hold øje med vores Release Kalender, og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret om denne og andre nye Yeezy-udgivelser.

 

 

KØB ADIDAS SNEAKERS HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.