Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

I sidste uge trådte både Kanye West og Kim Kardashian frem iført hver deres par af en hidtil uset Yeezy-silhuet, som på mange måder mindede om den mystiske ”Yeezy Season 6”-model, som Ibn Jasper leakede allerede for et par måneder siden. Takket være Tremaine Emory fra No Vacancy Inn, kan du nu få et nærmere kig på den spritnye model, som, ifølge Yeezy Mafia, udkommer næste år under navnet, Yeezy Desert Rat 500.

Tremaine Emory uploadede nemlig et billede til Instagram af en ny, raffineret udgave af Yeezy 500 i mørkegrå ruskind med teksten ”Catch me in Runyon canyon with these…desert rat 500’s”. Yeezy Mafia var hurtige til at følge op med nærmere info – modellen hedder, ifølge dem, Yeezy Desert Rat 500 og har en overdel, der består af premium ruskind, kolæder og mesh. Sålen består denne gang ikke af Boost, men i stedet adidas’ adiPRENE+ teknologi, som blandt andet har været anvendt i den gamle Kobe Bryant-signatur sneaker, KB3 8 (eller Crazy 3). Den bulky sål og asymmetriske overdel giver et karakteristisk, retroæstetisk udtryk, som passer perfekt ind i Retro Runner/Chunky sneaker-trenden der dominerer i øjeblikket, og det er udtryk for en meget interessant drejning i samarbejdet mellem Kanye og adidas.

Catch me in Runyon canyon with these…desert rat 🏜🐀500’s

Et opslag delt af Tremaine Emory (@denimtears) den

Vi skal efter sigende helt frem til foråret, 2018 før Yeezy Desert Rat 500 får officielt release – indtil videre er de blevet spottet i denne grå udgave og en off-white udgave, men der kommer formentlig sneak peeks på flere versioner i løbet af den kommende tid. Bliv hængende her på Sneakerworld, og sørg for at følge os på Facebook og Instagram, så holder vi dig opdateret. Husk desuden at kigge forbi vores Release Kalender, hvor du kan få et overblik over tidens vigtigste sneakerudgivelser.