Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Kanye fortsætter sit Yeezy-eventyr og udgiver for første gang sin helt egen Yeezy Season-sneaker.

Sidste uge udgav Kanye det første fodtøj fra Yeezy Season 6 i form af combat boots, chelsea boots og army boots, og nu er en helt ny sneaker klar. Vi tager et nærmere kig på den her.

Første Yeezy Season-sneaker

Kanye West og adidas har efterhånden en lang række forskellige sneakers på bagen – lige fra de originale Yeezy Boost 750’s og 350’s til de nye Wave Runners og Desert Rat 500’s. Ved siden af har Kanye udgivet diverse forskellige støvler under hans eget brand, Yeezy Season.

Der har således altid været en naturlig opdeling, hvor støvlerne hørte under Yeezy Season og de forskellige sneakers under adidas. Lige indtil nu.

Som del af den nye Yeezy Season 6 har Kanye og hans team nemlig designet deres helt egen sneaker, der hverken låner teknologi eller logo fra adidas. Den såkaldte ”Shaggy Suede Crepe Sneaker” minder på mange måder om Kanyes Yeezy Crepe Boot, der både udkom i Season 2 og Season 4. Skoen har nemlig samme crepe-sål og en overdel i grov, tan-farvet ruskind. Overdelen er prydet med syninger, der danner et Y og foret med premium læder.

Luksuriøst design – og pris

Alt ved skoen udstråler luksus, og det afspejler sig også i prisen – den koster nemlig 400 Dollars (ca. 2500 kr.). Skoen kan allerede nu købes ved australske Lessons, men de forventes også at ankomme hos Yeezy Season-forhandlere så som END. og STOY inden længe.

Hold dig opdateret

Følg Sneakerworld på Facebook og Instagram for flere nyheder, gode tilbud og meget mere.

SHOP YEEZY SEASON 6 HER

Billeder: LESSONS & Yeezy Mafia

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.