Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Se de første officielle billeder af den nye Yeezy Boost 350 V2 ”Butter”.

Der har i noget tid hersket en smule forvirring omkring Yeezy Boost 350 V2-modellens fremtid – så vi det sidste til den i 2017, eller har vi kun set toppen af isbjerget? Noget tyder lige nu på det sidste. Den efterhånden troværdige kilde, Yeezy Mafia, mener nemlig, at adidas og Kanye West har en række flere udgaver på vej, og de har lige offentliggjort officielle billeder af den nye ”Butter” colorway.

Design

”Butter” repræsenterer et nyt design for den velkendte Yeezy Boost 350 V2-silhuet. Den består af en TPU-indrammet BOOST-sål og en fleksibel Primeknit-overdel med en stor syning i midten og med en strop på hælen. Modsat de tidligere lidt larmende versioner med striber og ”SPLY-350”-print på siden, har ”Butter” et helt nedtonet udtryk, hvor førnævnte i stedet er at finde på skoens inderside. Dermed minder ”Butter” mest af alt om en opdateret Yeezy Boost 350 V2 ”Cream”.

Sjældenhed

En vigtig faktor for mange i forbindelse med Yeezy Boost-releases er ’stock-numbers’ – hvor mange par bliver sat til salg? Yeezy Mafia mener, at ”Butter” befinder sig et sted imellem Yeezy ”Beluga 1.0” og Yeezy ”Oreo”, hvilket potentielt gør dem til de sjette mest limited V2’s, der er udgivet efter ”Frozen Yellow”, de tre Black Friday-udgivelser og ”Beluga 1.0”.

Release

Adidas har endnu ikke meldt noget ud om Yeezy Boost 350 V2 ”Butter”, og det er dermed ikke sikkert, at den udkommer, men Yeezy Mafia mener, at den bliver lanceret til juni. Så hold godt øje med vores Release Kalender for updates. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER

Billeder: HYPEBEAST & Kim Jones

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.