Adidas / Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Ny uge, nye Yeezy ’leaks’.

Efter at det i sidste uge kom frem, at adidas og Kanye har arbejdet på en ny ”Analog”-udgave af Yeezy Boost 700, som udkommer denne måned, er der i denne uge dukket to helt ny udgaver af Yeezy 350 V2 op.

Flere kilder meddeler, at den populære silhuet er på vej i en meget iøjnefaldende ”Glow in the dark” version og en mere afdæmpet ”Triple Black” version.

Lyser i mørke

”GID” præsenterer en komplet neon-farvet overdel- og sål, der endda lyser i mørke, mens ”Triple Black”, som navnet antyder, er helt ’blacked out’.

Fælles for de to er, at de har et tonet look, der har været kendetegnende for flere af Kanyes Yeezy-designs hos adidas.

Mere hype

Yeezy Boost 350 V2 er efterhånden udkommet i flere udgaver end man kan tælle på to hænder, og efterspørgslen er ikke hvad den har været. Alligevel formår den at blive udsolgt hver gang, og de seneste lanceringer – herunder ”Static” og ”True Form” – har endda været forholdsvist svære at få fingrene i.

Afhængigt af hvor tilgængelige de bliver, tyder noget på, at det samme kommer til at gøre sig gældende for ”Glow in the dark” og ”Triple Black”.

Udkommer snart

Der er endnu ingen info om, hvornår de to nye Yeezy Boost 350 V2 udkommer, men hold øje med vores Release Kalender for updates. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

KØB YEEZY SNEAKERS HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.