Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Yeezy Boost 700 ’Wave Runner’ og Yeezy 500 ’Desert Rat’ udkommer i “Triple Black”.

2018 markerer et nyt kapitel i Kanye Wests samarbejde med adidas. Efter at sidste år var domineret af et hav af forskellige Yeezy Boost 350 V2-variationer, får de i år selskab af de to nye modeller, Yeezy Boost 700 ”Wave Runner” og Yeezy 500, der begge har et noget anderledes design.

Modellerne er allerede blevet udgivet på Yeezy Supply som preorder, men ifølge rygterne får de begge to et større, globalt release inden for de kommende uger.

Sorte tilføjelser

Ud over det er der nu noget, der tyder på, at begge modeller desuden udkommer i helt sort – en meget enkel, men altid populær sneaker-colorway. Ifølge Yeezy Mafia udkommer Yeezy 500 ”Utility Black” nemlig til juni, mens Yeezy Boost 700 ”Triple Black” også udkommer engang i løbet af året.

Begge sko har delt vandene med deres markante og ukonventionelle designs, som ikke falder i alles smag, men som er er yderst moderne med tidens ”retro runner/dad sneaker” trend.

Release

Der er endnu ikke offentliggjort en release dato for de to nye modeller. Så hold godt øje med vores Release Kalender for updates. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.