Adidas / Yeezy
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Kanye West teaser det første billede af efterfølgeren til YEEZY 700.

Siden hans tilbagevenden til Twitter tidligere på året, har tingene ikke stået stille for Kanye West. Han har teaset en række nye projekter, deriblandt flere albums, og nu er turen kommet til den nye YEEZY 700 V2.

Efterfølgeren

Med billedteksten ”I love the 700 V2s” præsenterer han os for, hvad der måske bliver efterfølgeren til den ekstremt eftertragtede Yeezy Boost 700 Wave Runner, som havde release sidste år.

Billedet og detaljerne omkring designet er meget sparsommelige, men umiddelbart ser det ud til, at man har valgt at opdatere overdelen med en ny slags mesh i forhold til den første YEEZY 700. Der til kommer forskellige overlays udarbejdet i ruskind, som vi også så på adidas Yeezy 500 Desert Rat ”Blush”, da den releasede tilbage i april.

Hvornår releaser YEEZY 700 V2?

På nuværende tidspunkt har hverken Kanye West eller adidas meldt en officiel release dato for YEEZY 700 V2 ud. Men skal man tro rygterne, så lander silhuetten senere på året. Så snart vi kender datoen, vil du kunne finde den i vores store Release Kalender, hvor vi dagligt holder dig opdateret på de vigtigste sneaker releases. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.