Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Som et lyn fra en skyfri himmel blev Yeezy Seasons eksklusive hjemmeside, Yeezy Supply i søndags opdateret, og det indebar det første officielle release af den længe ventede ”Yeezy Runner”. Sneakeren, der har været omgivet af tonsvis af rygter, siden den første gang blev spottet sidste år på fødderne af Kanye, viste sig at have det officielle navn Yeezy 700 Wave Runner, eller Yeezy Boost 700 eftersom sålen overraskende består af BOOST.

Yeezy Wave Runner består af en Solid Grey og Core Black overdel af forskellige tekstiler, så som suede og mesh, samt en Chalk White sål, der som sagt har inkorporeret Boost. Snørrebåndene er gule, og skoen har desuden overlays i blå og orange samt 3M-reflekser på de tre striber langs siden, der tilsammen er med til at give den sit retro-adidas-look, der især giver associationer til nogle af de gamle EQT-modeller og ikke mindst den gamle adidas Temper Run-silhuet.

Yeezy Supply er en nordamerikansk hjemmeside, hvilket betyder at kun canadiere og amerikanere i søndags havde mulighed for at købe den 300 USD (ca. 1900 kr.) dyre sneaker. Natten til tirsdag restockede den dog i et begrænset antal – denne gang med Europæisk levering. Men ifølge Yeezy Mafia er skoen en Yeezy Supply-exclusive, hvilket betyder at danske fans formentlig kommer til at kigge langt efter et release på dansk eller europæisk grund. Dog har vi fået previews på både en triple white- og en triple black-udgave, som kan tænkes at få en snarlig debut – forhåbentligvis også i Danmark.

Hold øje med Sneakerworld, så holder vi dig opdateret. Indtil da har vi samlet et par gode alternativer til den nye Wave Runner, som har samme retro-æstetik, der er så populær lige nu.

 Alternativer til Yeezy Boost 700 Wave Runner

adidas x Raf Simons Ozweego III “White/Khaki/Black”

KØB DEN HER

adidas EQT Support RF “Grey Two/White/Grey Four”

KØB DEN HER