Adidas / Yeezy
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Vi skulle ikke meget mere end på den anden side af nytår, inden rygterne igen florerer omkring endnu en Yeezy Boost 700 silhuet.

Selvom adidas sluttede året af med hele tre Yeezy releases, 350 V2 “Static“, 350 V2 “Non-Static“ og 700 V2 “Static“, får det dem ikke til at sætte tempoet ned i 2019. Har man fulgt bare en anelse med på sociale medier, så er man med garanti stødt på mockups af den nye 700 V2 udgave kaldet “Geode“, og senest denne Yeezy Boost 700 “Inertia“, som rygtedes til at release i foråret.

Oplagt sommersneaker

“Inertia“ versionen er prydet af gennemgående grå nuancer, som toner frem på overdelen bestående af ruskind og mesh. Hertil kommer ferskenfarvede detaljer på mellemsålen, mens ydersålen er afrundet i offwhite. Det giver et æstetisk lækkert design, som vil gøre sig ekstra godt i løbet af de kommende forårs- og sommermåneder.

Releaser i marts 2019

adidas Yeezy Boost 700 “Inertia“ releaser hos en lang række forhandlere den 9. marts 2019. I forhold til 700 “Mauve“ versionen, som stadig er på lager enkelte steder, så forventes det, at Yeezy Boost 700 “Inertia“ sælger ud på kort tid. Så sørg for at holde øje med forhandlerinformation og links her i vores Release Kalender. Du kan ligeledes følge os på Facebook, Instagram og Youtube, hvor vi holder dig løbende opdateret på nye udgivelser, restocks og tilbud.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.