Yeezy
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram
Billede:
Marc Piasecki/Getty Image

Futurisme møder i outdoor i Kanye Wests Yeezy 451, som han forleden løftede sløret for under Paris Fashion Week.

Det går sjældent nogens næse forbi, når Kanye West deltager i store offentlige og private arrangementer. Tag bare de såkaldte Sunday Services, hvor han i skikkelse af en form for præst arrangerer ugentlige søndagsgudstjenester for kirkegængere som blandt andre Justin Bieber og Brad Pitt.

Under Paris Fashion Week i forrige uge var han igen på pletten, men denne gang var Sunday Service arrangeret som en surprise i Bouffes du Nord-teatret. Og efter kort tid viste det sig, at det ikke var den eneste overraskelse, rapperen havde i ærmet. Efterfølgende løftede han nemlig sløret for den splinternye adidas Yeezy 451. En silhuet, som han teasede for allerede i juli 2018.

Futurisme møder outdoor

I den nye silhuet, som må siges at være en af hans vildeste designs til dato, har Kanye taget udgangspunkt i en futuristisk silhuet og krydret den med outdoor-detaljer i form af blandt andet en hvid sål, hvis markante pigge slynger sig op på den grålige, beigefarvede meshoverdel.

Særligt sålen, der trækker tydeligt tråde til vandrestøvler, er med til at give skoen sit særprægede look, og ifølge rygterne vil skoen formentlig launche i farverne ”White/Blue”, Volt Green/Black” og ”Fuchsia/Black.”

Release-info

Både pris og udgivelsesdato er endnu ikke officielt bekræftet. Men vi sørger selvfølgelig for at holde dig opdateret med de seneste Yeezy nyheder. I mellemtiden vil vi rigtig gerne høre din holdning til den nye silhuet.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Kanye West (@kanyew.est) den


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.