Adidas / Yeezy
Skrevet af: Anne Møller // Instagram

Sammenlignet med den futuristiske forgænger ”Alien” har adidas og Kanye West med de to kommende Yeezy 380-sneakers holdt sig inden for en lidt mere afdæmpet del af farveskalaen. Ikke desto mindre spår vi de to nye versioner en enorm succes.

Det er kun knap en måned siden, at den splinternye Yeezy Boost 380 fra adidas og Kanye West landede på hylderne. Den totonede, sokkelignende silhuet var udstyret med hele to nye features: en nyudviklet, chunky BOOST-sål, der er ekstra voluminøs ved hælområdet, samt en ny Primeknit-overdel med et glitch- og camouflagelignende mønster.

Den første udgave, der endte med at blive revet væk, var holdt i en futuristisk ’Alien’-colorway bestående af hvide og grålige nuancer tilsat en skulpturel, cremefarvet sål. Og nu lader det til, at designduoen udvider kollektionen med to yderligere colorways.

Afdæmpede jordfarver

De første billeder, der er blevet offentliggjort i forbindelse med de nye farver, afslører, at adidas og Kanye West denne gang har holdt sig inden for en lidt mere afdæmpet del af farveskalaen. De afdæmpede jordfarver afsløres allerede i navnene, ”Earthly” og ”Pepper”, og ligesom forgængeren er de begge udstyret med en unik, glitch-lignende Primeknit-overdel.

Det sokkelignende skaft sikrer et stabilt fit, mens snøresystemet snor sig elegant ind og ud af mesh-panelerne på inder- og yderside.

Med de afdæmpede brunlige og grålige jordfarver adskiller begge versioner sig markant fra den foregående model, der med sin futuristiske farvesammensætning var mere højtråbende i sit udtryk. Ikke desto mindre forventer vi, at de to nye colorways kommer til at høste enorm succes.

Udkommer i foråret/sommeren 2020

Ifølge rygterne kommer de to nye farver til at ramme forhandlerne engang i foråret/sommeren 2020, hvilket potentielt kan betyde meget snart. Begge modeller udkommer med stor sandsynlighed i et begrænset antal, så vil du sikre dig et par, skal du formentlig være hurtig på tasterne. Som altid holder vi dig opdateret med den seneste info. I mellemtiden kan du tjekke vores Release Kalender for flere adidas- og Yeezy-nyheder.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.