Releases

Release Dato: 12. december 2019
Pris: 1.799 DKK
Produktkode: FB6878

En splinterny Yeezy Boost-model fra adidas og Kanye West ser snart ud til at ramme hylderne. Den nye Yeezy Boost 380, som man tidligere troede var tredje udgave af Yeezy Boost 350, har nemlig fået en release-dato.

Skoen, der både er udstyret med en helt ny BOOST-sål og en ny Primeknit-konstruktion som overdel, udkommer indledningsvist i en futuristisk ”Alien”-colorway. Den har et glitch-lignende mønster på overdelen, som har et højere snit end de foregående Yeezy 350’s, bestående af hvide og grålige nuancer, som er kombineret med en cremehvid, skulptureret sål.

Den nye sål, der stadig består af BOOST, er ekstra voluminøs ved hælområdet for ekstra komfort, hvilket også giver et mere ’chunky’ udtryk.

Yeezy Boost 380 ”Alien” udkommer hos nøje udvalgte forhandlere den 12. december, men kun i begrænset antal. Især fordi det er første udgave af den nye sko, forventes den at ryge hurtigt. Derfor anbefaler vi, at du tilmelder dig alle raffles og sidder klar på release-dagen, hvis du gør dig forhåbninger om at få fingrene i et par.

Tjek i mellemtiden vores Release Kalender for flere adidas- og Yeezy-nyheder.

FORHANDLERE

SNEAKERSNTUFF
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.