Yeezy
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Den eftertragtede Yeezy Boost 700 Wave Runner vender tilbage i den kommende weekend!

Kaotisk måned

Selvom vejret ikke afspejler det, så er vi officielt gået ind i foråret. Traditionen tro satser de største brands på forårsmånederne – og i år er ingen undtagelse. I den foregående weekend havde vi årets første OFF-WHITE release, og i går kunne Yeezy Mafia breake nyheden om, at den eftertragtede Yeezy Boost 700 Wave Runner restocker den 10. marts 2018.

Kun USA

Der er dog et men… Det er et US restock – og som de fleste sikkert har erfaret, så sender adidas US ikke ordrer til EU. Så vi må desværre væbne os med tålmodighed, da Yeezy Boost 700 Wave Runner efter sigende først releaser i Europa i juli måned. Så snart vi har en eksakt dato, vil det fremgå af vores store Release Kalender, hvor du kan finde alle de kommende sneaker releases i Europa.

Endnu en Yeezy silhuet

Kan du ikke vente til juli måned, så kan vi trøste dig med, at den retro Yeezy Powerphase Calabasas releaser i en ny “Core Black“ version den 17. marts 2018.

Husk at du kan følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.