Releases
Sacai Vaporwaffle Purple

Release Dato: 29. april 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DD1875-500
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

En ting man hurtigt glemmer når man taler Sacai er, at det japanske brand har været i gang siden 1999, hvor det blev grundlagt af Chitose Abe. Brandet er kun kommet frem i den vestlige verden, efter Sacai og Nike i 2019 slog hovederne sammen og skabte den uhyre populære LDVWaffle i både en rød og en grøn colorway. Senest har vi set den specielle, men flotte Vaporwaffle, der nu står til at få endnu et release. Denne gang kan vi se frem til to mere iøjnefaldende colorways, hvor den mest simple og måske mest populære er den nye Sacai x Nike Vaporwaffle Dark Iris.

I modsætning til Tan colorwayen, er Dark Iris’ farvekombination en hel del mere simpel, hvor overdelen er lavet i henholdsvis rød og blå. Som vi nu kender det fra modellen, så består overdelen af tre forskellige materialer, nemlig suede, et letvægtstekstil og læder. Overordnet set, så er hele overdelen farvet i navyblå, der fremstår i forskellige nuancer alt efter materialet. Den blå farve kombineres med et rødt swoosh og heel tab i læder, der er meget iøjnefaldende på den blå overdel. Derudover kombineres overdelen med dobbelt snørebånd og tunge i blå og hvid, hvor den hvide farve går igen på skoens specielle sål, der er opdelt ved hælen. Til at splitte den hvide midtersål, er der tilføjet en beigefarvet skumpanel, der i modsætning til de andre colorways, ikke er nær så fremtrædende, som på andre modeller.

Den nye Sacai x Nike Vaporwaffle Dark Iris udkommer den 29. april sammen med en Tan colorway på Nike SNKRS og hos enkelte udvalgte forhandlere. Som vi har oplevet det af flere omgange tidligere, så kan vi forvente, at der bliver rift om de relativt få raffles. For at øge dine chancer kan du finde alle forhandlere af begge colorways på vores altid opdateret Release Kalender. Du kan også hoppe over og følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi gør arbejdet for dig og giver dig alle de seneste nyheder, opdateringer og rygter fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Gå til Sneakersnstuff

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Raffle

Gå til Endclothing

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

NAKED
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Naked

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.