Releases

Release Dato: 16. maj 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: BV0073-300

Én af årets mest hypede sneaker-udgivelser ser langt om længe ud til, efter utallige udskydelser, at have fået en officiel release-dato. Sacai og Nikes unikke, fashionable og ikke mindst opsigtsvækkende LDV Waffle Daybreak udkommer den 2. maj.

Skoen har vundet trækkraft over de sidste sæsoner takket været sit anderledes og nyskabende hybrid-design, der kombinerer to sko i én – og det nærmest i bogstaveligste forstand.

LDV Waffle Daybreak har to såle, to Swoosh-logoer, to pløse og to sæt snørebånd foruden flere eksempler på dobbelt-panelering på overdelen. Den sikrer et uomgængeligt sneaker-design, der aldrig er set før.

Skoen udkommer i en farverig sammensætning af grøn, gul, rød, sort og hvid den 16. maj, men kun i begrænset antal, og du skal være lynhurtigt for at få fat i et par.

Find direkte forhandlerlinks nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE – ONLINE RELEASE

NIKE STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.