Releases

Release Dato: 16. maj 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: BV0073-400

Japanske Sacai har været en tur i Nikes arkiver og skabt en unik ny hybrid-sneaker, der af mange betragtes som én af forårets mest ventede sneakers.

Med LDV Waffle ”Red” har Sacai nytænkt nogle af tidens største tendenser og mixet to sneakers på en helt unik måde. Overdelen har et dekonstrueret, men retro-æstetisk udtryk med adskillige, overlappende paneler, mens sålen er en fusion af to mellemsåler.

Skoene udkommer i to udgaver, hvoraf den ene kombinerer rød, blå og gul med en hvid sål og sort ydersål. Dens farverige æstetik gør den oplagt til sommeren, som nærmer sig med hastige skridt.

Prøv dit held, og se om du kan få fingrene i én af forårets største sneaker-nyheder, når Sacai x Nike LDV Waffle ”Red” udkommer hos udvalgte forhandlere den 16. maj 2019. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE – ONLINE RELEASE

NIKE STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.