Nike
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Er endnu en sneaker på vej fra Nike’s mest indflydelsesrige samarbejdspartner?

Mens hans samarbejde med Nike på den ikoniske Air Jordan 1 silhuet efterhånden ikke er en nyhed mere, så benyttede han for nyligt Instagram til at tease endnu et “Cactus Jack“ release – denne gang en Air Force 1 Low.

Workwear vibes

Ud fra billederne ser det ud til, at Air Force 1 “Cactus Jack“ kommer med samme kraftige lærredsmateriale, som vi så på Carhartt x Nike Air Force 1 silhuetten, der releasede i slutningen af 2018. Dertil kommer flere premium læder overlays i henholdsvis blå og lilla nuancer, mens hælen er klædt i brunligt filt.

Hvornår releaser Travis Scott x Nike Air Force 1 “Cactus Jack“?

På nuværende tidspunkt er der ingen forlydender om, hvorvidt Travis Scott x Nike Air Force 1 “Cactus Jack“ bliver udgivet til masserne, men så snart vi ved nærmere vil det fremgå af vores Release Kalender, samt i vores sneaker app, All Pairs.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.