Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 6. december 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

To stolte, amerikanske navne inden for beklædning, Nike og Carhartt WIP, er gået sammen om at udgive, hvad der allerede betegnes, som ét af årets bedste sneaker-samarbejder.

Power-duoen udgiver fire forskellige sneakers, og Carhartt har arbejdet på henholdsvis Air Force 1 Low, Air Force 1 Utility Straip, Air Max 95 og Vandal High. De har valgt en autentisk tilgang, der er tro mod deres egen design-stil, som har gjort dem det mest prominente navne inden for workwear.

Skoene er klædt i samme farvepalet, som vi kender fra Carhartts jakker, bukser, og trøjer, som efterhånden er blevet en fast, integreret del af den vestlige herregarderobe. Eksempelvis kommer Air Force 1 Low med en brun kanvas-overdel med sort fløjl, mens Air Max 95 kommer med en camo-overdel med kontrasterende, orange detaljer. Det samme gælder Air Force 1 Utility Strap, mens Vandal High har det mest rene design med en helt sort kanvas-overdel og gum-sål.

Mødet mellem Carhartt WIP og Nike har været ventet gennem en længere periode, og nu ser det ud til at blive en realitet endnu tidligere end forventet.

Carhartt WIP x Nike udkommer nemlig hos udvalgte forhandlere d. 6. december som en tidlig julegave, men kun i meget begrænset antal. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

OVERKILL
Tidspunkt: 09:00

Gå til Overkill

SOLEBOX
Tidspunkt: 09:00

Gå til Solebox

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?

NOIRFONCE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Noirfonce

OFFSPRING
Tidspunkt: 09:00

Gå til Offspring

5POINTZ
Tidspunkt: 11:00

Gå til 5Pointz

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Sneakersnstuff

ENDCLOTHING
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Endclothing


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.