Nike
Skrevet af: Anne Møller // Instagram

I vanlig stil fejrer Nike deres release-platform, SNKRS appen, på den årlige SNKRS DAY.

Sneaker-app’en SNKRS har været en stor del af release-gamet de sidste par år, og det ser ud til, at Nike fortsat vil investere markant i deres forholdsvis nye platform for udgivelse af eftertragtede sko. Det markeres ved at dedikere en hel dag til app’ens jubilæum.

En ny tradition

Jubilæet blev afholdt for første gang i 2018, og sidste år fortsatte Nike traditionen, der nu i 2020 vender tilbage for tredje gang. Og på samme måde som de tidligere år er der også denne gang lagt i ovnen til den helt store fejring.

I 2018 var Parra Nike Air Max 1, en række forskellige Off-White-silhuetter, atmos’ Air Max-samarbejde samt Sean Wotherspoons take på Air Max 97 blandt genudgivelserne. Alle sneakers, der var stor efterspørgsel på dét år. Og selvom Nike fortsat er sparsomme med de nærmere detaljer, er der ifølge sneakersitet Stashed SNKRS god grund til også at glæde sig til SNKRS Day 2020.

Ifølge dem er der nemlig chance for, at både Off-White Air Jordan 5, Travis Scott x Nike SB Dunk, Off-White Air Jordan 4, Ben & Jerry Chunky Dunk, Air Jordan 1 Obsidian og Air Jordan 1 High ’85 er på listen over mulige restocks. Men dette er stadig rygter – og ikke bekræftet af Nike selv.

Air Max 1 blandt restocks

For nylig er to Air Max 1-colorways dukket op med app’ens velkendte “GOT ‘EM”-logo med jubilæumsdatoen ”8/8/20” præget i hælen, men udover det holder Nike fortsat kortene tæt ind til kroppen.

Udkommer snart

Ifølge planen vil de udvalgte restocks alle være tilgængelige den 8. august 2020, og der forventes at komme flere detaljer fra Nike meget snart. Følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret med seneste nyt. I mellemtiden kan du holde dig tjekke de nyeste sneakers ud i vores Release Kalender.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.