Releases

Release Dato: 8. august 2020
Pris: 1.399 DKK
Produktkode: DA4302-700
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Efter den succesfulde lancering af Nike Air Max 1 Magma Orange og Hunter Green ser det ud til, at Nike er klar til at udgive endnu to udgaver af den legendariske model. Denne gang bliver det som en hyldest til dette års SNKRS day, som falder den 8. august. Den ene af de to sneakers har fået navnet Nike Air Max 1 SD Brown og er inspireret af selve SNKRS-appen.

Overdelen er holdt i forskellige brune nuancer, hvoraf en af de mest prominente er den gyldenbrune, som fremtræder på ved skoens Toe Box og ved skaftet. En lidt mørkere brun er brugt på læder overleveringerne på midten af skoen og ved hælen. De to mørkeste nuancer deler skoens mudguard på på midten, hvor den lyseste forekommer ved snuden med et lille ophøjet swoosh, og den mørkeste findes ved hælen. 

Swoosh-logoet på siderne er holdt i den samme mørkebrune nuance som mudguarden. På hælen er ”8.8.20” påstemplet, som et tegn på SNKRS day, mens der i indersålen er printet ”SNKRS” og ”GOT ’EM”, som er den frase, der kommer frem, når man har været så heldig at få et par inde i SNRKS-appen. Mellemsålen er fremstår i hvid, mens ydersålen afslutningsvis er prydet af de samme brunlige nuancer som overdelen.

Nike Air Max 1 SD Brown udkommer den 8. august. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 11:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.