Releases

Release Dato: 8. august 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: DA4300-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Air Max 1 udkom for første gang i 1987, og har siden da sat et stort præg på sneaker-verdenen. Den legendariske sneaker er stadig aldeles populær, og det er nok også derfor, at Nike fortsat lancerer utallige udgaver af den stilrene sko. Den 8. august er det SNKRS day, og det har det amerikanske brand ikke tænkt sig at lade gå ubemærket hen. Her udgiver de to udgaver af Air Max 1, som er inspireret af SNKRS-appen. 

Nike Air Max 1 SD Pearl er navnet på en af de to udgaver, og den består hovedsageligt af en halvgennemsigtig mælkehvid overdel, hvor det kun er pløsen og snørebåndene, der er helt hvide, mens mudguarden og Swoosh-logoerne på siden er holdt i en lysegrå nuance. På hælen er ”8.8.20” påstemplet, som et tegn på SNKRS day, mens der i indersålen er printet ”SNKRS” og ”GOT ’EM”, som er den frase, der kommer frem, når man har været så heldig at få et par inde i SNKRS-appen.

Denne rene æstetik fra overdelen fortsætter ned i den hvide mellemsålen, mens en halvgennemsigtig ydersål fuldender den stilrene sneaker. 

Nike Air Max 1 SD Pearl udkommer den 8. august. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.