Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Noget tyder på det, efter at flere billeder er begyndt at florere på Instagram.

Med sidste års Dragon Ball Z samarbejde og den kommende Game of Thrones kollektion, som releaser på fredag, har den tyske sportsgigant for alvor skruet op for tempoet af særprægede samarbejdsudgivelser. Og skal man tro billederne fra sneaker insideren @hugokickz, så er den velrenommerede Pokémon franchise den næste i rækken af samarbejdspartnere.

Pikachu og Squirtle

De første billeder viser to adidas Superstar sneakers, som begge har et hvidt gennemgående design, hvortil illustrationer af figurerne pryder hele overdelen. På indersiden af skoene finder man henholdsvis en broderet Pikachu og Squirtle, mens ydersiden er forbeholdt de tre klassiske striber med tilhørende adidas branding på tungen og hælen.

Hvornår releaser Pokémon x adidas?

På nuværende tidspunkt vides det ikke, om kollektionen udelukkende vil være baseret på den ikoniske Superstar silhuet, eller om vi kommer til at se flere involverede sneakers fra adidas arkivet ligesom ved Dragon Ball Z samarbejdet. Derudover er en release dato for Pokémon x adidas endnu ikke fastsat. Men hold øje med vores store Release Kalender for updates. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder og tilbud.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.