Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Eksklusive udgaver af Deerupt, EQT Support Mid, Prophere, Ultra Tech og Kamanda med Dragon Ball Z-tema er på vej.

Efter at opgøret mellem Goku og Frieza i sidste uge blev manifesteret i form af udgivelsen af Dragon Ball Z og adidas’ særlige udgaver af YUNG-1 og ZX 500 RM, har duoen løftet sløret for resten af deres kollektion.

Samlerobjekter

Foruden de to modeller, der allerede er blevet lanceret, består kollektionen af en særlig Prophere der repræsenterer Celle, en Deerupt der repræsenterer Son Gohan, en Ultra Tech der repræsenterer Vegeta, en Kamanda der repræsenterer Majin Buu og endelig en EQT Support ADV Primeknit, der repræsenterer Shenron.

Alle kommer de med en særlig boks med Dragon Ball Z ’artwork’, der, når alle bokse samles, tilsammen udgør ét billede. Dermed er der lagt op til, at man som fan kan samle alle syv sko, ligesom karakterne i Dragon Ball forsøger at samle alle syv dragekugler.

Det bliver imidlertid ikke nogen nem opgave – YUNG-1 ”Frieza” og ZX 500 RM ”Goku” blev revet væk, og det samme er med stor sandsynlighed tilfældet, når resten af modellerne udkommer i henholdsvis oktober, november og december.

Ekstra Shenron-sneaker

Foruden de syv modeller, som nu alle er offentliggjort, går der rygter om, at endnu en model udkommer. Her er der tale om en eksklusiv udgave af EQT Support Mid ADV ”Shenron” ved navn ”Super Shenron”, der, ganske passende, er farvet i sort og guld. Dette er dog stadig kun på rygtestadiet, men vi holder dig selvfølgelig opdateret her på siden, når vi ved mere.

Det samme gælder for de øvrige fem modeller fra Dragon Ball Z x adidas samarbejdet, som endnu mangler at udkomme – dem kan du finde i vores Release Kalender, når vi har en officiel udgivelsesdato.

Hold dig opdateret

Husk at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram for flere nyheder, rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.