Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Adidas’ og Pharrells succesfulde samarbejde har fyldt meget de seneste par uger, hvor det både er blevet officielt bekræftet, at fire nye NMD Human Race TR’s udkommer d. 11. november, og hvor de i stod bag det mest eftertragtede release ved ComplexCon. Som det ikke var nok, går rygterne nu også på, at Pharrell og adidas har endnu et NMD Hu release på vej – denne gang i samarbejde med Pharrells brand, Billionaire Boys Club.

Det er igen Yeezy Mafia, der står bag rygterne – de berettede allerede om det nye release tilbage i august, men i mellemtiden er der dukket detaljerede on billeder op af de mystiske sneakers.

Billederne afslører et clean design med en ”Cotton Candy” Primeknit-overdel med ordene ”CUERPO” og ”TERRE”, som omtrent betyder ”krop” og ”Jorden”. Dermed fortsætter modellen i Pharrells vandre/bjergbestiger-tema, som også har præget hans fire andre kommende modeller. Snørrebåndene og EVA-indlejringerne, som er omgivet af Boost-såler, er begge farvet i en matchende, lilla farve.

Hverken adidas eller Billionaire Boys Club har endnu bekræftet modellen som officielt release, men ifølge Yeezy Mafia skulle den udkomme eksklusivt ved Billionaire Boys Club d. 11. november – instore og online. Hold øje med Sneakerworld for opdateringer, og kig forbi vores Release Kalender for info om kommende NMD Human Race- og Yeezy-releases.

Husk i øvrigt at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt opdaterer med nyheder, restocks, reviews, giveaways og meget mere.