Adidas / Yeezy
Skrevet af: Anne Møller // Instagram
Billeder: Yankee Kicks

Allerede inden den er udkommet, er den blevet spået til at blive en af de mest hypede Kanye West-sneakers i 2020. Få et nærmere kig på Yeezy 700 V3 Alvah, og bedøm selv.

Tilbage i december måned kunne adidas og Kanye West omsider præsentere tredje udgave af den ultrapopulære Yeezy 700, Yeezy 700 V3 Azael, og nu kan vi glæde os til at få silhuetten i endnu en colorway.

Ligesom med forgængeren forventer vi, at også Yeezy 700 V3 Alvah, som den nye farve hedder, vil vække massiv interesse, og flere har allerede spået den til at indtage pladsen som den mest hypede Kanye West-sneaker i 2020. Om det ender sådan, vil kun tiden vise. For nu tager vi et nærmere kig på de netop lækkede on foot-billeder.

Et afdæmpet ’Triple Black’-look

På samme måde som med Yeezy 700 Azael har man også med ’Alvah’ valgt at erstatte overdelen, som vi kender fra Yeezy Boost 700 V2, med et markant anderledes design i form af både en ny overdel og en ny sål uden BOOST.

Med et afdæmpet ’Triple Black’-look, der står i kraftig kontrast til de lyse farver, der pryder ’Azael’, er skoen udstyret med en sort Primeknit-overdel, der brydes af en række grå striber, som går på tværs af inder- og yderside. Det futuristiske, matsorte TPU-bur holder snørebåndene på plads, fremhæver adidas’ tre striber og sørger for perfekt stabilitet og støtte. 

Designduoen har desuden valgt at holde fast i glow-in-the-dark-teknologien, som også optrådte på sidste års ’Azael’ – så selvom silhuetten umiddelbart fremstår afdæmpet, vil den uundgåeligt blive en headturner, når lyset slukkes, og de bløde, grønne farvetoner vækkes til live. 

Endelig er der den ultraslanke sål, hvor man altså har erstattet BOOST med EVA-skum, hvad der rent prismæssigt er med til at gøre skoen mere tilgængelig end Yeezy Boost 700 V2.

Udkommer snart

Har du en drøm om at udvide din personlige sneakersamling med et par Yeezy 700 V3 Alvah, er det med at sidde klar ved tasterne. Og det bedste af det hele: det ser ikke ud til, at du skal vente længe. Ifølge rygter lander skoen nemlig i størrelser til hele familien allerede den 11. april. Få et overblik over forhandlerne nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere aktuelle Yeezy-nyheder.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.