Releases

Release Dato: 23. december 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: FW4980

Det er ikke mere end ét år siden, at adidas og Kanye West præsenterede anden udgave af Yeezy 700, men allerede nu er de tilsyneladende klar til at løfte sløret for tredje udgave: Yeezy 700 V3 Azael.

Skoen har fået et markant anderledes design med en ny overdel og en ny sål – denne gang helt uden BOOST. Overdelen har tilsyneladende en base af Primeknit og neopren, der er indrammet af et TPU-bur, som holder snørebåndene på plads og fremhæver adidas’ ikoniske tre striber på futuristisk vis. Dermed adskiller den sig betragteligt fra de to andre Yeezy 700-modellers retro-inspirerede overdele konstrueret af paneler i mesh, læder og ruskind.

Sålen har ligeledes et mere modernistisk design, uden de skulpturelle detaljer der prægede den gamle Yeezy 700-sål, og minder om sålen fra den anden, nye Yeezy-model, Yeezy Boost 380.

Fordi Yeezy 700 V3 ikke er udstyret BOOST-teknologi, har den en noget mere overkommelig pris end Yeezy Boost 700 og Yeezy Boost 700 V2. Til gengæld udkommer den første udgave, “Azael”, kun i ekstremt begrænset antal, hvorfor den formentlig bliver rigtig svær at få fat på. Vær klar den 23. december, hvor den udkommer hos forhandlerne listet nedenfor, og find flere aktuelle Yeezy-nyheder i vores Release Kalender nu.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 08:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.