Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 7. februar 2019
Pris: 1.300 DKK
Produktkode: AA7293-200

Bedst som man troede, at januar ville blive en rolig måned hvad angår releases, så er Virgil Abloh og Nike nu klar til at vende op og ned på det hele med den længe ventede Off-White x Nike Air Max 90 “Desert Ore“.

Der tegner sig efterhånden et mønster i samarbejdet mellem chefdesigneren fra Louis Vuitton og giganten fra Beaverton, hvor de seneste packs, deriblandt Off-White x Nike Blazer “Spooky” Pack og Off-White x Nike Zoom Fly SP Pack, har indeholdt et par i en monoton sort og hvid farvekombination, mens det andet par kommer i en mere excentrisk farvepalet.

Off-White x Nike Air Max 90 “Desert Ore“, som du ser afbilledet ovenfor kommer med et gennemgående jordfarvet øvre, hvortil der er tilføjet et Swoosh i den kontrasterende “Bright Mango“ farve. Gennemgående er der ikke de store ændringer fra den første version. Dog har man valgt at skifte læderet på overdel ud med nubuck, ruskind og syntetisk ripstop stof.

Som vanligt forventes det, at Off-White x Nike Air Max 90 “Desert Ore“ bliver en kamp at få fingrene i. Så sørg for at holde dig opdateret på forhandlere, raffles og direkte links nedenfor. Vi opdaterer listen løbende op til release datoen den 17. januar 2019. Du finder også skoene i vores app, All Pairs, som lige nu kan hentes i App Store.

Husk at du også kan følge os på Facebook, Instagram og Youtube, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases, restocks, tilbud og meget mere.

[UPDATE]: Flere forhandlere har rykket Off-White x Nike Air Max 90 “Desert Ore“ releaset til den 7. februar 2019 i stedet for 17. januar 2019.

FORHANDLERE – ONLINE RELEASE

OPDATERES LØBENDE MED FORHANDLERE OG DIREKTE LINKS


NIKE STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Nike Store


RAFFLES – ONLINE

OPDATERES LØBENDE MED FORHANDLERE OG RAFFLES


ENDCLOTHING
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her


TRES BIEN
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her


SOTO STORE
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her


SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her


FOOT DISTRICT
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her


SLAM JAM SOCIALISM
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her


ONE BLOCK DOWN
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her


RAFFLES – INSTORE PICK UP

OPDATERES LØBENDE MED FORHANDLERE OG RAFFLES

RAFFLES – INSTAGRAM

OPDATERES LØBENDE MED FORHANDLERE OG RAFFLES

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.