Nike / Off-White
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Mail

Så er der igen nyt fra Virgil og Nike.

Spooky undertoner

Det er ikke længe siden, at vi skrev om en regnbuefarvet Off-White x Nike Blazer, der efter sigende er en del af den kommende Serena Williams ”QUEEN”-kollektion. Nu er der imidlertid nyheder om en helt anden Blazer-kollektion, den hypede ”SPOOKY”-kollektion, som ifølge rygterne udkommer indenfor en måned. ”SPOOKY”-kollektionen indeholder to nye udgaver af den ikoniske Blazer-silhuet, der er inspireret af Halloween. Den første farvekombination, ”Grim Reaper”, kommer i bedste manden-med-leen-stil med en sort overdel og et forstørret, hvidt Swoosh. ”All Hallows Eve” er navnet på den anden farvekombination, og den har fået en orange overhaling, der er en reference til Jack-o’-lanterns, som er de kendte Halloween-græskar med lys i.

Mere i vente

For sneakerheads er Off-White og Nike-samarbejdet gaven, der bliver ved med at give. Off-White x Nike Blazer “SPOOKY” er den seneste kollektion fra det kreative makkerpar, der oprindeligt startede med at udgive ”The Ten” for lidt under et år siden.

Release

Den nye Off-White x Nike Blazer “SPOOKY” Pack releaser efter sigende på to særskilte datoer. Først var ”Grim Reaper” sat til at lande d. 15. september, mens ”All Hallows Eve” skulle release d. 22. september. Men begge datoer er blevet rykket. Hold øje med Sneakerworld for updates, og klik forbi vores brugervenlige Release Kalender, hvor du kan se hvilke sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Følg os

Følg os på Instagram, Facebook og Youtube, hvor vi dagligt holder dig opdateret på de seneste nyheder og releases.

KØB NIKE SNEAKERS HER

Billeder: HYPEBEAST

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.