Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 28. november 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: AJ4588-600 / AJ4588-001

”The Ten” fra Nike og Virgil Abloh/Off-White ser ud til ingen ende at ville tage. I hælene på de originale ti udgivelser fra sidste år har duoen i år lanceret en efterhånden lang række nye colorways – fra Air Jordan 1 ”UNC” til Blazer Mid ”Spooky Pack”.

Nu tilføjer Nike og Virgil endnu to colorways til ”The Ten”-familien, og denne gang er det Zoom Fly SP, der er blevet opdateret med to nye udgaver.

Zoom Fly SP var oprindeligt én af de mest oversete modeller fra ”The Ten” fordi modellen stadig var ny og ukendt. Der gik dog ikke længe, før folk for alvor fik øjnene op for løbemodellens smukke, strømlinede design, som Virgil Abloh formåede at gøre endnu bedre.

Mens den oprindelige Off-White x Nike Zoom Fly SP var udstyret med en ren og minimalistisk, hvid farve med få kontraster, ser det stik modsatte ud til at være tilfældet med mindst én de to nye.

Den er nemlig klædt i en skrigende pink sål med matchende overdel, der dog er noget mere neddæmpet grundet materialets gennemsigtige natur. Den anden er der ikke dukket billeder op af endnu, men den har et ”Black/White” design og formodes således at have et noget mere nedtonet og elegant look.

De nye Off-White x Nike Zoom Fly SP sneakers lander d. 28. november. Hold øje med vores Release Kalender, så sørger vi for at holde dig opdateret. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram for de seneste rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SOLEBOX
Tidspunkt: 09:00

Gå til Solebox

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Sneakersnstuff

ENDCLOTHING
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Endclothing

ANTONIA
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Antonia

SIVASDESCALZO
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til SVD

NAKED CPH
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Naked


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.