Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Duoen udgiver blandt andet to Ultra Boost inspireret af House Targaryen.

Mens de flestes opmærksomhed er rettet mod adidas’ samarbejde med Dragon Ball Z, der debuterede i forrige uge, er der dukket billeder op af det tyske sportsmærkes berygtede samarbejde med Game of Thrones.

Rygterne startede tilbage i juli, hvor Yeezy Mafia lækkede info om, at adidas og Game of Thrones skulle have et samarbejde på vej bestående af minimum seks Ultra Boost-modeller inspireret af nogle af de mest kendte klaner fra serien – Targaryen, Stark, Nights Watch, Lannister og White Walkers.

Nu er der tilsyneladende dukket billeder op af to af modellerne, og de symboliserer begge to House Targaryen.

Design

Den ene Ultra Boost består af en helt sort Boost-sål med en Primeknit-overdel i sort og rød. Dette symboliserer Targaryens røde og sorte sejl med en trehovedet drage. Den anden Ultra Boost har derimod en hvid Boost-sål med en cremefarvet overdel og sølvfarvede striber, der symboliserer Targaryens-familiens famøse, hvide hård. Begge modeller udstyret med det føromtalte sejl på pløsen og en lille flap på hælen med familiens berømte ord, ”Fire and blood”.

Release

Der er endnu ingen forlydender omkring hvornår adidas’ rygtede samarbejde med Game of Thrones rammer gaden, men et godt bud kunne være engang til foråret.

Hold øje med vores Release Kalender, og husk at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med flere nyheder, rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER

Billeder: retroshopparis & solebyjc

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.