Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Skaberne af Game of Thrones og adidas er efter sigende gået sammen om en række Ultra Boost-udgivelser inspireret af Westeros.

Hvis du både er fan af sneakers og HBO’s succesfulde serie, Game of Thrones, så har du sikkert svært ved at tro dine egne øjne. Men den skulle være god nok – adidas og Game of Thrones har efter sigende planer om at markere seriens sidste sæson med en håndfuld Game of Thrones-inspirerede Ultra Boost-udgivelser.

Minimum seks udgivelser

Ifølge Yeezy Mafia består samarbejdet af minimum seks Ultra Boost-modeller, der hver repræsenterer en klan:

en rød og guldfarvet Lannister-version, en sort og ild-farvet Targaryen-version, en cremefarvet Targaryen-version, en grå og sort Stark-version, en isblå White Walker-version og en sort og hvid Nights Watch-version. Hvorfor netop Targaryen-huset har gjort sig fortjent til to udgivelser, og hvorfor Baratheon ikke er repræsenteret vides ikke, men måske det har noget at gøre med den kommende sæsons begivenheder.

Ifølge Yeezy Mafia udkommer samarbejdet nemlig i 2019 – samme år som HBO løftet sløret for den sidste sæson af Game of Thrones.

Interessant samarbejde

Samarbejdet mellem adidas og Game of Thrones er især interessant, fordi det kommer i hælene på adidas’ rygtede samarbejde med Dragon Ball Z og vidner om en hel ny tilgang til sneaker-samarbejder hos det tyske brand. Hvis det bliver en realitet, er det kun fantasien der sætter grænser for fremtidens sneaker-samarbejde

Release

Helt præcist hvornår i 2019 skoene udkommer, hvordan man får fat i dem osv. vides ikke. Hold øje med Sneakerworld og følg os på Facebook og Instagram så sørger vi for at holde dig opdateret.

Husk desuden at kigge forbi vores Release Kalender, hvor du kan få et godt overblik over de vigtigste, nye sneaker-releases fra adidas, Nike, Puma, Reebok, New Balance, Vans m.fl.

KØB ADIDAS ULTRA BOOST HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.