Releases

Release Dato: 2. november 2017
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Den amerikanske musiker Tyler, The Creator er tilbage med endnu et Converse-collab. Der er som altid fuld fart på farverne og blomstermotiverne.

Tilbage i august måned udgave Tyler og Converse deres første sneaker-kollektion sammen. Vi skrev for en måned siden, at den næste kollektion i Golf le Fleur*-samarbejdet var på vej, og nu er releasedatoen lige rundt om hjørnet. Samarbejdet har endnu engang taget udgangspunkt i den legendariske One Star, som Tyler har sat sit aftryk på. Silhuetten er forventeligt klædt i stærke farver, som Tyler har en forkærlighed for. Ydermere er One Star-silhuetten prydet med et blomstermotiv på sidestykket, og yderligere blomsterdetaljer fremgår på ydersålen. Overdelen består af langluvet ruskind, mens bunden består af en klassisk gummisål.

Tylers sneaker-collabs bliver typisk udsolgt på ingen tid. Det nye Converse-samarbejde udkommer i et limiteret antal, så du skal være hurtig, hvis du vil have fat i et par sneakers fra den selvudnævnte Flower Boy.

Tyler, The Creator x Converse One Star GOLF le FLEUR* releaser d. 2. november, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du har et ønske om at anskaffe et eksemplar. Du kan finde forhandlere nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der dropper i nærmeste fremtid

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på sneakernyheder fra hele verden.

FORHANDLERE

OVERKILL
Tidspunkt: 00:00

Gå til Overkill

ENDCLOTHING
Tidspunkt: 01:00

Gå til END.

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 13:00

Gå til Sneakersnstuff

FOOT PATROL
Tidspunkt: Muligvis kl.00:00

Gå til Foot Patrol