Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 22. marts 2019
Pris: 1.499 DKK
Produktkode: EE3710

I Game of Thrones er én ting altid sikkert: ”A Lannister always pays his debts”. Lige så sikkert er det, at den yndede HBO-serie er gået sammen med adidas om at udgive en eksklusiv kollektion af Ultra Boost-udgaver. Én af dem er denne særlige ”House Lannister”-udgave, der hylder én af Westeros’ mest markante familier.

Modellen er inspireret af Lannister-klanens karakteristiske kombination af rød og guld, som pryder Primeknit-overdelen og de tre striber på siden af skoen. Dertil kommer en sort sockliner og FITCOUNTER-hælkappe, kontrasterende hvid BOOST-sål og endeligt, en sort ydersål.

Kombinationen af sort, hvid, rød og guld giver sender straks tankerne hen på Lannisters kendte flag med en guld-farvet løve på rød baggrund, men bibeholder samtidig et knivskarpt og æstetisk vellykket udtryk.

Lannister-tematikken fortsætter på hælen, der er udstyret med et lille mærke med Lannister-husets motto ”HEAR ME ROAR”, og på pløsen, der er udstyret med deres førnævnte flag.

Foruden denne ”House Lannister”-udgivelse, består samarbejdet mellem adidas og Game of Thrones også særlige ”Targaryen”-, ”White Walkers”-, ”Nights Watch” og ”Stark”-designs.

Samarbejdet mellem Game of Thrones og adidas markerer mødet mellem et af de største brands inden for sport og livsstil og et af de største brands inden for tv-underholdning. Det skubber til grænserne for hvad der kan lade sig gøre inden for sneakers, hvorfor det, i vores øjne, er ét af de mest prominente sneaker-samarbejder længe.

Game of Thrones x adidas Ultra Boost ”House Lannister” udkommer i begrænset i løbet af foråret 2019. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

REZET STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Rezet Store

CALIROOTS
Tidspunkt: 00:00

Gå til Caliroots

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

OVERKILL
Tidspunkt: 00:00

Gå til Overkill

BSTN STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til BSTN Store

ALLIKE STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Allike Store

FOOT DISTRICT
Tidspunkt: 00:00

Gå til Foot District


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.