Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 22. marts 2019
Pris: 1.499 DKK
Produktkode: EE3707

Én af de mest storslåede og populære tv-serier nogensinde, HBO’s Game of Thrones, bliver i år sendt for sidste gang, når sæson 8 løber af stablen til april. I den anledning er franchiset gået sammen med adidas om at udgive en særlig kollektion af Westeros-inspirerede Ultra Boost-udgivelser. Én af dem er denne, der hylder ”The Night’s Watch”.

Skoen er udstyret med en Primeknit-overdel vævet af sorte og hvide tråde, der indrammes af et sort ’lace cage’ og en sort FITCOUNTER-hælkappe. Snuden er styrket med hvide overlays, mens Boost-sålen er holdt i hvid og sidder ovenpå en grov TR-ydersål. Inde er skoen foret med fleece for ekstra varme, hvilket, sammen med TR-ydersålen, gør denne en oplagt vinter-sneaker.

Det er selvfølgelig ikke nogen tilfældighed – kombinationen af kridhvid og sorte nuancer er nemlig en reference til The Knight’s Watch kolde, sneklædte omgivelser i det mørke nord, som også er inspirationskilden bag skoens gennemførte terræn- og vintervenlige design.

Som om det ikke var nok, er skoen også udstyret med en tab på hælen, hvorpå der står ”NIGHT’S WATCH”, en tab ved pløsen hvorpå der står ”NIGHT GATHERS; AND NOW MY WATCH BEGINS”, hvilket er en reference til broderskabets ed.

Samme ed symboliseres også på snørebåndene, hvor der står ”TAKE THE BLACK”. Som en sidste detalje kommer skoen desuden med en speciallavet Game of Thrones-indersål og skotøjsæske, som formentlig følger med samtlige af samarbejdets udgivelser.

Alt i alt må man bare sige, at det er lykkedes Game of Thrones og adidas’ design-team at skabe en gennemført unik Ultra Boost, der, trods den høje detaljegrad, har et super rent og elegant design.

Game of Thrones x adidas Ultra Boost ”Nights Watch” udkommer hos adidas og udvalgte forhandlere i 2019. Så snart vi kender en release dato, vil du kunne finde direkte links nedenfor. Tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

REZET STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Rezet Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

CALIROOTS
Tidspunkt: 00:00

Gå til Caliroots

AFEW STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til AFEW Store

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

JD SPORTS
Tidspunkt: 09:00

Gå til JD Sports

OVERKILL
Tidspunkt: 00:00

Gå til Overkill

ALLIKE STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Allike Store

FOOT DISTRICT
Tidspunkt: 00:00

Gå til Foot District

BSTN STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.