Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 22. marts 2019
Pris: 1.499 DKK
Produktkode: EE3709

Winter is coming – og et helt nyt samarbejde mellem Game of Thrones og adidas. For at fejre den sidste sæson af den højt yndede HBO-serie, er duoen klar med en række eksklusive udgaver af adidas’ Ultra Boost-model inspireret af de største huse og klaner i Westeros. Én af dem er Ultra Boost ”House Targaryen”. Få al info her.

Har du set Game of Thrones, ved du, at én af kendetegnene ved House Targaryen er deres tætte tilknytning til drager, hvilket blandt andet kommer til udtryk på deres officielle sejl, der forestiller en trehovedet drage. Netop dette er omdrejningspunktet og inspirationskilden for den helt særlige Ultra Boost ”House Targaryen”.

Skoen er udstyret med en helt sort Boost-sål, sort hælkappe, sort ’lace cage’, sorte snørebånd og sort Primeknit. Som kontrast er den forreste halvdelen af Primeknit-konstruktionen klædt i røde og orange nuancer for at imitere de flammer, som Targaryen-familiens famøse drager spyer.

Mødet mellem de sorte og ild-røde nuancer giver et super fedt udtryk, der både fanger Game of Thrones-universet og fremhæver Ultra Boost-modellens smukke design.

Game of Thrones x adidas Ultra Boost ”House Targaryen” udkommer i 2019 hos adidas. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

REZET STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Rezet Store

CALIROOTS
Tidspunkt: 00:00

Gå til Caliroots

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

AFEW STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til AFEW Store

JD SPORTS
Tidspunkt: 09:00

Gå til JD Sports

OVERKILL
Tidspunkt: 00:00

Gå til Overkill

ALLIKE STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Allike Store

FOOT DISTRICT
Tidspunkt: 00:00

Gå til Foot District

BSTN STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.