Adidas / Asics / Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Vi har samlet dette års 15 bedste festivalsneakers til under 1000 kr.

Festival-sæsonen nærmer sig med hastige skrift, og for sneakerheads indebærer det et svært dilemma: ”Skal jeg deltage med stil, men ofre mine nye sneakers? Eller skal jeg lade dem blive hjemme og undvære de misundelige blikke på festivalpladsen?” Her hos Sneakerworld har vi fundet et gyldent kompromis, hvor du både kan tage til festival med god stil og undgå at ofre dine dyrbare sneakers. Vi har nemlig fundet 15 perfekte festivalsneakers til under 1000 kr., som er fede, men som du ikke behøver at være bange for at ødelægge.

Nike Air Force 1

Øverst på listen finder vi Air Force 1 – en klassiker fra Nike, som du ikke kan gå galt i byen med. Den er super populær lige nu, og takket være dens tidløse og enkle design går den til stort set ethvert outfit. Dens læderoverdel gør desuden, at du ikke behøver at være bange for regn og mudder – det vaskes nemt af med det rette produkt.

KØB SNEAKEREN HER

Nike Air Monarch

Et modigt og endnu billigere alternativ til Air Force 1 er Air Monarch – den ultimative dad sneaker. Den er også den perfekte festivalsneaker, fordi den er trendy og kun koster 450 kr., hvilket ikke er meget at ofre på et par festivalsneakers.

KØB SNEAKEREN HER

adidas Stan Smith

Et mere elegant bud finder vi hos adidas, hvis Stan Smith-model stadig er én af de mest stilrene sneakers på markedet. Dermed er den nem at style på festival, og dens læderoverdel gør igen, at den er nem at vaske af efterfølgende.

KØB SNEAKEREN HER

adidas Deerupt

Et mere modernistisk alternativ til Stan Smith er Deerupt, der netop er kraftigt inspireret af den gamle tennissko. Modellen er splinterny og især blevet rost for sin høje komfort og sin yderst overkommelige pris. Dermed er den også en oplagt festivalsneaker.

KØB SNEAKEREN HER

Vans Old Skool

Det ville være synd at sige, at Vans Old Skool er et sjældent syn på festivaller, og det er der en god grund til. Modellen passer perfekt ind i hele festivalstemningen med sin surfer- og skate-vibe, og den er derfor en oplagt festivalsneaker. Ejer du ikke allerede et par, så lad festivalsæsonen være din undskyldningen for at købe.

KØB SNEAKEREN HER

Adidas BW Army

Adidas BW Army er den originale inspirationskilde bag Maison Margielas Replica Sneaker, som er super oppe tiden, men er meget billigere. Derfor er den en oplagt festivalsneaker, hvis du går efter det look.

KØB SNEAKEREN HER

Converse Chuck Taylor

En anden sneaker, som ofte er at finde i ”gadebilledet” på festivaller er Converse Chuck Taylor All Star. Den koster kun 519 hos End. og er en god ’beater’, som kan kombineres med et hvert outfit.

KØB SNEAKEREN HER

Converse One Star

Én anden model fra Converse, som er oplagt til festival, er One Star. Den har haft sig lidt af en renæssance – særligt efter Tyler, the Creator har joinet Converse – og er et sikkert valg, uanset om du skal til Skanderborg Festival, Roskilde Festival eller noget tredje.

KØB SNEAKEREN HER

Reebok Workout Plus

Lædersneakers er generelt mest oplagt til festival, fordi læderet afviser vand og skidt og dermed er nemt at vaske efterfølgende. Reebok står bag nogle af de bedste læder-sneakers gennem tiden, og Workout Plus er et godt eksempel herpå. Den koster 799 kr. og går sammen med stort set alt.

KØB SNEAKEREN HER

Puma Prevail OG

Puma er kommet godt med i år, hvor de har introduceret en håndfuld fede, nye retro/chunky sneakers. Én af dem er Prevail OG, som har et højt komfortniveau, hvilket er en fordel, når man går eller står hele dagen. Den koster 850 kr.

KØB SNEAKEREN HER

adidas Gazelle

Ruskind og festival er godt nok ikke en særlig god kombination, men adidas Gazelle fortjener alligevel en plads på listen. Hvorfor? Fordi den er billig, har det perfekte festivalsneaker-look og er nem at gøre ren, hvis du har beskyttet den med en hurtig imprægnering.

KØB SNEAKEREN HER

adidas Campus

Gazelles lillebror, Campus er et lige så godt bud, især hvis du vil have en lidt tykkere sål. Den har samme kvaliteter som Gazelle, men er ca. 50 kr. billigere.

KØB SNEAKEREN HER

Asics GSM

Det er ikke kun Nike og adidas der har lanceret festivals-venlige sneakers. Asics står bag denne GSM-model, som har fået stort comeback i år og med sin pris på 650 er en oplagt festivalsneaker.

KØB SNEAKEREN HER

Nike Cortez

Nike udgiver generelt meget dyre sneakers, men ind imellem findes også nogle mere overkommelige modeller. Et godt eksempel på dette er Cortez – én legendarisk silhuet, der er vendt stærkt tilbage denne sæson.

KØB SNEAKEREN HER

Nike Blazer

Et andet eksempel er Blazer Low. Den fås i et hav af fede udgaver, men især denne Black/Gum udgave er oplagt som festivalsneaker, fordi den holder sig pæn og går sammen med det meste.

KØB SNEAKEREN HER

FANDT DU IKKE, HVAD DU SØGTE?

Fandt du ikke noget, der faldt i din smag?  Tjek alternativt vores 10 nye anbefalinger til sommer-sneakers her, eller gå på jagt i tilbudssektionerne hos én af de følgende forhandlere – her kan du med garanti finde et ’steal’:

ENDCLOTHING
Spar op til 50%

Gå til Endclothing

ASOS
Spar op til 70%

Gå til ASOS

ADIDAS
Spar op til 50%

Gå til adidas

REZET STORE
Spar op til 50%

Gå til Rezet Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.