Adidas / Nike
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Mail

Den danske sommer anno 2018 står snart for døren, hvilket betyder, at der skal et par friske sneakers på fødderne. Her er vores anbefalinger til 10 knivskarpe sommer sneakers.

Noget for enhver smag

Sneakermarkedet er én stor jungle af valgmuligheder, og det kan ofte være svært at danne sig et overblik. Vi præsenterer derfor vores anbefalinger til sommer sneakers, som du kan få fat i lige nu, og vi lover, at der er noget for enhver smag.

New Balance 990

Den legendariske 990’er er en premium sommer sneaker, der både er fremstillet i kvalitetsmaterialer og har et stilrent dad sneaker-udtryk, hvilket har været en af de stærkeste sneakertrends i 2018.

KØB SNEAKEREN HER

Nike Air Monarch IV

Vi bliver i dad sneaker segmentet. Monarch IV er en overdimensioneret retro sneaker til en yderst favorabel pris, som har været overraskende populær blandt sneakerheads i 2018.

KØB SNEAKEREN HER

Nike Air Max 98

Air Max 98 har 20 års jubilæum i år, og den nostalgiske silhuet står stærkere end nogensinde. En af de seneste udgaver er klædt i et “Triple White“ design, som er et must have til en hver sommmergarderobe.

KØB SNEAKEREN HER

Adidas Ultra Boost 4.0

Ultra Boost 4.0 er den perfekte sommer sneaker, hvis du er efter et design og en komfort, der altid leverer. Indiskutabelt en af de mest behagelige sneakers på markedet.

KØB SNEAKEREN HER

Nike Flyknit Trainer

Flyknit Trainer er nærmest umulig at komme udenom, når det omhandler sommer sneakers. Den tidligere Kanye favorit kan indgå i enhver sommergarderobe.

KØB SNEAKEREN HER

NikeLab Zoom Fly SP

NikeLabs lynhurtige Zoom Fly er endnu en performance sneaker, der er blevet adopteret som livsstilssneaker. Det strømlinede udseende og den formidable komfort udgør en fremragende sommer sneaker.

KØB SNEAKEREN HER

Reebok Club C 85

Den frisk Club C fra Reebok er en klassiker i sneaker-regi og en ideel sommer sneaker, hvis du vægter kvalitet og stil over hype.

KØB SNEAKEREN HER

adidas Originals Campus

Den tidløse Campus-model er til dig, som ønsker en simpel, minimalistisk sommer sneaker, der kan gå til ethvert outfit. Campus er altid et sikkert valg.

KØB SNEAKEREN HER

Gucci Ace Sneaker

Alessandro Michelles har forbedret Guccis sneakergame markant siden han overtog den kreative styring, og den sofistikerede Ace Sneaker med de velkendte Gucci-stripes er et sikkert valg, hvis du ønsker et stilrent high-end udtryk. Du kan også tjekke Gucci Rython ud, hvis du er mere til det overdimensionerede look.

KØB SNEAKEREN HER

OFF-WHITE 3.0 Sneaker

Ingen sneakerliste uden lidt Virgil-vibes. Selvom Virgil Ablohs samarbejde med Nike nærmest er umenneskelig svært at få fingrene i, kan du stadig anskaffe den vilde OFF-WHITE 3.0 Sneaker, som kommer fra samme kreative univers.

KØB SNEAKEREN HER

Guide til sneakerpleje

Tjek vores guide til sneaker pleje, hvis du vil have tips til, hvordan du får dine sommer sneakers til at holde længere. Følg os desuden på Instagram, YouTube og Facebook, hvor vil holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.