Adidas / Nike
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Instagram

De fleste sneakerheads kan relatere til den nedtrykte følelse, når et par af ens yndlings sneakers bliver beskidte. Heldigvis er det super nemt at holde sine sneakers pæne og vedligeholdte, hvis du er villig til at bruge en lille smule tid på det. Det danske vejr er endelig begyndt at vise sig fra sin gode side, derfor har vi samlet vores fem favorit sneaker pleje produkter, så du kan have følelsen af nye sneakers hele tiden.

Jason Markk Premium Shoe Cleaning Kit

Det første produkt er et simpelt, men essentielt produkt, der vil gøre underværker for dine sneakers. Jason Markks Premium Shoe Cleaning Kit kan ved korrekt brug anvendes over 100 gange til at rengøre dine sneakers og indeholder en 120 milliliter flaske med Jason Markks berømte shoe cleaner samt en børste, der kan bruges på alle slags materialer.

KØB JASON MARKK HER

Sneakers ER Pen

Det næste produkt henvender sig primært til Boost ejere. Sneakers ER har nemlig lavet en genial tusch, du kan male dine Boost og Yeezy såler med, så de fremstår som nye igen. De kan købes i en masse forskellige farver og er super lette at anvende.

KØB SNEAKERS ER HER

Jason Markk Repel Pump Spray

En vandafvisende nanospray er et must, når du bor i regnfulde Danmark. Sprayen lægger en usynlig barrierer over din sneaker og afviser alle mulige former for væsker. Jason Markk har en af de bedste på markedet, og i videoen nedenfor kan du se, hvordan den fungerer i praksis. Sprøjt på helt nye sneakers eller efter rengøring for det bedste resultat.

KØB JASON MARKK HER

Jason Markk Suede Cleaning Kit

Sneakers fremstillet i ruskind har ikke godt af vand, da det slider på materialet. Hvis dine ruskinds sneakers er blevet beskidte, er vejen frem dry cleaning med Jason Markk Suede Cleaning Kit, som fjerner skidt og snavs, samt får ruskindet til at fremstå som nyt igen.

KØB JASON MARKK HER

Sko træ

Sidst, men ikke mindst på listen, finder vi sko træet, der er et undervurderet sneaker tilbehør, som sikrer at dine sneakers bevarer sin oprindelige form og ikke får render. Sko træ kan købes i alle afskygninger, og der er slet ikke grund til at købe dem i dyre domme. Vi køber selv vores sko træ fra eBay, og de virker fuldstændigt som de skal.

KØB SKO TRÆ HER

 Følg os på Instagram hvor vi holder dig opdateret på de seneste sneaker nyheder, release information og meget mere.