Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Se de detaljerede ’On Feet’-billeder af én af årets mest ventede sneaker-releases, Yeezy Desert Rat 500.

Kanye West og adidas tog røven på hele verden, da de sidste år udgav det nyeste medlem af Yeezy-familien, Desert Rat 500. Den udkom som et lyn fra en skyfri himmel på Yeezy Supply, og ud over at skoen ikke var annonceret på forhånd, og at det var et månedslangt pre order, skulle man også købe den sammen med en Yeezy-hoodie og –shorts til mere end 3600 kr. Det gav den reelt set en retail-pris på knap 5000 kr. (!) Om formålet var at afskrække resellers eller booste salget af hans Yeezy Season-tøjlinje er stadig uvidst, men det virkede snedigt. Nu vender Desert Rat 500 så tilbage med et verdensomspændende release i en nye ”Blush” colorway, og mon ikke vi får lov at slippe for at købe den dyre hoodie og shorts denne gang?

Release

Der er fortsat ikke forlydender om en officiel udgivelses-dato, men Yeezy Mafia mener, at de udkommer i februar eller marts. I forbindelse med, at dette ekstremt efterspurgte release nærmer sig, har HYPEBEAST haft et par i hænderne og skudt et par detaljerede On Feet-billeder.

Design

Til trods for, at den ikke officielt er udkommet endnu, har Yeezy Desert Rat allerede et meget omtalt design. Den er inspireret af adidas’ omfattende arkiv af retro-sneakers, hvilket giver den det chunky runner-design, som er super moderne lige. Uanset om man kan lide den eller ej, er der ingen tvivl om, at Kanye endnu en gang har skabt en trendsættende sneaker, der kommer til at sætte dagsordenen over de kommende måneder.

Få updates!

Hold øje med vores Release Kalender, og følg os på Facebook, Instagram og Youtube, så sørger vi for at opdatere dig, lige så snart vi får en officiel release-dato,

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.