Skip to main content
Nike Air Max 90 Infrared

Release Dato: 25. september 2020
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: CU1646-400
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Det hollandske tøjmærke Denham er kendt for deres eksklusive varer, hvor især denimtekstiler spiller en stor rolle. Derfor kommer det heller ikke som nogen overraskelse, at Nike har valgt, at indgå i et samarbejde med brandet, da de tæller flere denimsneakers i deres kollektioner. Samarbejdet har givet os tre unikke takes på klassiske Air Max modeller, en 1’er, en 90’er og en 95’er.

Den nye Denham x Nike Air Max 90 Infrared er på mange måder et unikt take på den ikoniske sneaker, der i år holder sit 30-års jubilæum. Til de mange fans af Air Max 90, vil det nye design hurtigt få mange til at tænke på den ikoniske Nike Air Max 90 Washed Denim, der udkom tilbage i 2014, men her er der dog brugt højkvalitetsdenim, der ikke er blevet forvasket. Derimod har man på skoens yderside brugt mørkeblå denim på det nederste panel på skoens overdel og et panel med denim, der er en anelse mørkere, som mudguard og sidepanel. Swoosh-logoet på ydersiden er dertil lavet i lyseblåt denim og fremstår meget tydeligt blandt den mørke denim, hvor samme farvede denim er brugt på det nederste sidepanel, på skoens inderside. Omvendt, så er swoosh-logoet på indersiden lavet i mørkeblå denim.

Selve skoens baggrundspaneler er, i modsætning til resten af skoen, ikke lavet i denim, men derimod beigefarvet tekstil, ligesom skoens tunge og hællogo. På skoens hvide midtersål er TPU-panelet der omkranser den synlige Air lavet i den ikoniske infrarøde farve, der bruges på mange andre klassiske modeller fra Nike. Den røde farve blandes også med skoens sorte ydersål og på det nederste TPU-eyestay.

Ligesom de tre andre Air Max-modeller i det nye samarbejde, er denne også med til at sætte nye højder for denimsneakers. Med forskellige tekstiler i høj kvalitet og et fokus på funktionalitet, har Denham skabt en række sneakers, der vil blive husket af mange langt ud i fremtiden.

Denham x Nike Air Max 90 Infrared udkommer sammen med den nye Nike Air Max 95 den 25. september hos Nike SNKRS, Denhams egen hjemmeside og en række udvalgte forhandlere. Du kan læse mere om de andre releases i samarbejdet på vores Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder, rygter og andet spændende content.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

Nike

Jordan

Salomon

New Balance

adidas

Yeezy

Releases

Nike SB Dunk Low J-Pack Chicago

Jonas HansenJonas Hansen15. april 2024
Releases

New Balance 991V2 Light Grey

Jonas HansenJonas Hansen5. april 2024