Releases

Release Dato: 18. september 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CW7603-400
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Den legendariske Nike Air Max 1, der udkom første gang i 1987, har været i mange designeres hænder. Det er yderst eftertragtet at få lov til at sætte sit præg på den ikoniske model, og det har firmaet DENHAM nu fået lov til. DENHAM er et firma, som laver jeans, og det blev grundlagt i Amsterdam af englænderen Jason Denham, som er vild med at lave denim i god kvalitet – og kærligheden til denim er til at få øje på i denne sneaker.

Denham x Nike Air Max 1 Blue Void kommer nemlig med en overdel, som er konstrueret af ruskind, læder og så selvfølgelig denim. Overdelen fremstår mestendels i en indigo nuance, som vi netop kender fra denim-jeans. Hvide syninger i denim-materialet danner forskellige mønstre på de forskellige paneler og giver derved et eksklusivt udtryk. Skoens mudguard er lavet af ruskind og fremstår også i indigo, mens branding på pløsen og hælpanelet optræder i en khaki-farve. Snørebåndene og swoosh-logerne på siderne forekommer i hvid med røde syninger.

Den hvide farve går igen i modellens velkendte mellemsål, hvor en synlig Air-enhed kommer til syne ved hælen. En gum-ydersål afrunder sneakerens udseende, og hvis man skal tro rygterne, så bliver denne model om muligt udgivet i et mere eksklusivt antal end sit udseende. Ifølge rygterne udkommer der kun 6800 par, men dette er endnu ikke blevet offentliggjort, så husk at følge med her på siden for updates op til release dagen for Denham x Nike Air Max 1 Blue Void  den 18. september.

Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.