Releases
Denham Air Max 95

Release Dato: 25. september 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: DD9519-001
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Denham er ikke just det man associerer med sneakers, men derimod jeans og tøj i denim. Netop på grund af brandets forkærlighed for disse materialer, kan det ikke undrer mange, at Nike selvfølgelig har valgt at slå hovederne sammen med Denham, da Nike ikke er sky for at bruge denim på deres sko. Det nye collab har medført tre nye Air Max sneakers, en 1’er, en 90’er og en 95’er, der udkommer i tre bølger.

En af de sko der skiller sig ud fra mængden er uden tvivl den nye Denham x Nike Air Max 95 Neon. Det er egentlig ikke fordi, at den har fået et helt unikt design, men faktisk af den modsatte årsag. Skoen er nemlig lavet sådan, at den efterligner 25-årsjubilarens ikoniske Neon colorway, og fremstår så klassisk som det nu er muligt.

Selve skoens overordnede udseende er det samme som den oprindelige colorway med graduerende grå farver på tværs af skoen, der bliver lysere jo længere oppe de sidder, og helt nederst er skoen sort, ligesom midter- og ydersålen. En forskel er dog, at det panelet under det hvide net er farvet i summit white, ligesom tungen. Den største forskel skal dog findes i de materialer, der er brugt på skoen. Her har Nike nemlig gjort brug af den højkvalitetsdenim og de andre tekstiler Denham også bruger i produktionen er deres egne kollektioner. Herved får skoen også et mere eksklusivt udseende og feel.

Det nye collab med tøjmærket Denham, har uden tvivl medført nogle af de mest gennemførte og flotteste denimsko vi har set. Kvaliteten af tekstiler og de flotte designs sætter baren utrolig højt, og der vil formentlig gå lang tid, får vi igen ser sko i en lignende høj kvalitet i både materialer og design.

Den nye Denham x Nike Air Max 95 Neon udkommer den 25. september hos Nike SNKRS og en række udvalgte forhandlere. Du kan finde de andre Air Max-modeller og andre kommende releases i vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste rygter, nyheder og bedste tilbud.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.