Reebok
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Vi har haft fingrene i et par Reebok Classic Leather Ripple og giver dig her et detaljeret ’On Feet’ review.

Selvom Reebok ofte står i skyggen af sit moder-brand, adidas, har mærket spillet en enorm vigtig rolle for sneaker-kulturen igennem de seneste fem årtier. Særlig i 80’erne var Reebok utrolig populært, og her blev modeller så som Workout, Club C og selvfølgelig Classic Leather født. I dag, mere end 30 år efter, betragtes modellerne som nogle af de mest klassiske læder-sneakers overhovedet, og sko fra Reebok er kun blevet en større del af gadebilledet.

Moderne klassikere

Det skyldes ikke mindst, at Reebok igennem årene har formået at forny sig og udgive nye udgaver med respekt for klassikerne. Et godt eksempel på dette er Reebok Classic Leather Ripple – en terræn-venlig udgave af Classic Leather-modellen fra 1983.

Design

Classic Leather Ripple er bygget op omkring den originale silhuet og har en overdel af ruskind og perforeret læder. Langs snørebåndene sidder et nedtonet Reebok-logo og langs mudguard’en løber det race-inspirerede logo. Mellemsålen er klædt i malingspletter og sidder på en kontrasterende, hvid TR-sål, hvilket giver et moderne og livsstilsvenligt præg. Skoen har et højt komfort-niveau, men fitter en smule stort, hvilket er en god ide at have in mente.

Forfriskende fornyelse

Reebok Classic Leather Ripple er en forfriskende, men tro fornyelse af én af brandets største klassikere, og den er perfekt sammen med et stilrent og casual outfit.

Modellen fås lige nu i både sort, navy-blå og cremehvid hos Reebok, hvor den blot koster 799,-. Find flere releases fra Reebok i vores store Release Kalender. Husk desuden at følge os på Facebook, Instagram og Youtube for nyheder omkring releases og restocks.

KØB SNEAKEREN HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.